Over ons

Uw ideeën zijn uniek. Ons advies om ze te beschermen ook. Onze advisering is individueel en op maat. We maken graag samen met u een strategie om uw intellectueel eigendom te beschermen; voor nu, voor de toekomst.

Langdurige reputatie, vooruitstrevende aanpak

Onze reputatie baseert zich op een kenmerkende en vooruitstrevende aanpak. We werken met een scala aan klanten en sectoren waardoor we een schat aan ervaring hebben. We bouwen voort op die ervaring. Daardoor richt onze advisering zich op wat vandaag gebeurt ... en wat morgen kan brengen.

Individuele behoeften, advies op maat

We werken volgens verschillende methoden. We baseren ze op kennis van uw branche, uw concurrentie en uw doelen. Door vanaf het begin een beeld te krijgen van uw behoeften en wensen, bepalen we het best mogelijke resultaat voor u. Dit stelt ons tevens in staat om duurzame klantrelaties met u te bouwen.

"Abel + Imray is zeer professioneel; het kantoor is menselijk en zeer benaderbaar, het is een plezier om met hen samen te werken. Ze doen er alles aan om de behoeften van hun klanten te begrijpen."

Commercieel directeur, toonaangevend luchtvaartbedrijf

Complexe vragen, weloverwogen antwoorden

We beseffen het: intellectueel eigendom kan een complexe kwestie lijken of zijn. Dat komt dan goed uit want wij gedijen goed in complexe zaken. We zorgen er uiteraard wel voor dat u onze advisering en begeleiding klip en klaar duidelijk voor u is. U krijgt een helder beeld van wat wij voorstellen en hoe we samen met u een effectieve strategie bepalen. Daarnaast zorgen we ervoor dat u altijd de controle heeft over de financiële aspecten van onze advisering en begeleiding.

Wij adviseren u graag verder. Voor meer informatie, kunt u contact met ons opnemen.

"Het A+I-team heeft mij meer dan tien jaar een consequent solide en accuraat advies gegeven, waarbij een commercieel pragmatische aanpak is gecombineerd met wereldwijde IP-expertise."

Dunstan Cooke, zakelijk directeur, Plaxica Limited

"Door gefocust en flexibel te zijn en te luisteren naar uw wensen, streven wij ernaar om uw intellectueel eigendom zo optimaal mogelijk te beschermen"

Voor het lezen van de Algemene Voorwaarden, klik hier

"Een van de meest indrukwekkende kantoren in de branche"

Chambers en Partners