Waarom kiezen voor ons kantoor om uw merken te beschermen?

Laagdrempelig en toegankelijk.

Als er één organisatie is die weet hoe je bouwt aan een merk, dan zijn wij dat wel. We bouwen immers al meer dan 150 jaar aan ons merk. En daarmee bouwen we aan uw merk. Ons onderscheidend vermogen is uw onderscheidend vermogen. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om een merk, uw merk, te beschermen!

Ons bureau kenmerkt zich door langdurige relaties met haar opdrachtgevers. We adviseren u laagdrempelig en toegankelijk. We communiceren in begrijpelijke taal: u weet precies wat u van ons kunt verwachten en wat we voor u kunnen betekenen.

Heeft u vragen of wanneer wij u van dienst kunnen zijn, neem dan contact met ons op.


"We zijn blij met de samenwerking en het resultaat. Jullie zijn efficiënt, professioneel en met hoge kwaliteit. Heel prettig."

Elles Roeleveld, Soft Revolt

"Ze bieden een zeer persoonlijke service, niets is teveel moeite en ze leggen alles graag tot in de puntjes uit, wat handig is voor iemand als ik die geen jurist is, en geen vraag is een domme vraag, wat leuk is."

Chris Docker | Regional IP & Standards Manager | ASSA ABLOY

"Over een periode van vele jaren hebben we een sterke reputatie opgebouwd wat betreft onze kwaliteit, die zich niet alleen uitstrekt over onze producten, maar ook tot de installatie ervan. We identificeren en promoten onszelf wereldwijd met onze merknaam en deze branding is een belangrijke onderscheidende factor in de markt van zowel de internationale ontwerp- en architectuurgemeenschap, die onze producten specificeert, als onze klanten. Het is een genoegen om met Matthew samen te werken, omdat we hebben besloten dat een merk moet worden geregistreerd, we kunnen het hele proces veilig aan hem overlaten met de kennis dat dit zo snel mogelijk en goed zal worden afgewikkeld."

Chief Executive, Glazed partition solutions

Maak kennis met één van de gemachtigden

Ellen Streekstra Senior Associate

Ellen.Streekstra@abelimray.com
+31 (0) 15 8080 194